top of page
paint brushes.jpg

Welkom bij Nooart

Waar kunst en humor samenkomen in schoonheid

Stap binnen in de betoverende wereld van Nooart, het kunstatelier van Christ'l Sprengers.

 

Hier gaat kunst verder dan de canvasgrenzen en vindt zijn plek in je interieur, als een muzische toets die eigenheid en humor in elke ruimte brengt.

Bij Nooart wordt kunst gemaakt met liefde voor het ambacht. Schilderijen komen tot leven met levendige penseelstreken, terwijl bronzen en keramische kunstwerken een blijvende indruk achterlaten. Wat deze creaties verbindt, is Christ'l's kenmerkende vleugje humor - een rode draad die haar werk doordringt en het een eigenzinnige charme geeft.

Van naakte mannen in zakformaat op elegante zuilvoeten tot Schaduwmannen met een antracietkleurige afwerking die speels contrasteert met gedurfde details, elk kunstwerk vertelt zijn eigen verhaal. De houten sokkels, met zorg ontworpen en vervaardigd in eigen atelier, tillen de kunstwerken op en tonen het toewijdingsniveau van de kunstenaar.

Nooart's creaties stralen rust uit, waardoor ze harmonieus samensmelten met andere kunstobjecten in je interieur. En voor de liefhebbers van de buitenruimte, kunnen de bronzen werken deel uitmaken van een muzisch landschap.

Ontdek de kunst van Nooart - waar esthetiek en humor samenkomen, en je interieur transformeren in een uniek geheel.

bottom of page