top of page
Nooart zorgt voor de
muzische toets in je interieur

Maak je interieur uniek door er kunst aan toe te voegen.

Nooart is het kunstatelier van Christ’l Sprengers. Haar doel : het maken van schilderijen en het scheppen van kunstwerken in brons, keramiek en mixed media. De rode draad is ongetwijfeld haar kenmerkende vleugje humor.

 

Naakte mannen in zakformaat op een hoge zuilvoet zijn ook typisch voor het werk van Sprengers. Van breed naar smal, taps toelopend - de sokkel en het beeld in kikkerperspectief - dat is geen toeval.

 

Voorbedacht is ook de afwerkingskleur. Sprengers maakt onder andere Schaduwmannen, de antracietkleurige afwerking verwijst naar de schaduw. Meestal voegt ze een detail toe in een contrasterende kleur voor een speels en ongedwongen effect. Dit soort afwerking slingert zich als een rode draad daar al haar kunstdisciplines.

 

De bijbehorende houten sokkels – ontworpen en vervaardigd in eigen atelier - tillen de kunstwerken op. Ze tonen het engagement van de kunstenaar om ‘the extra mile’ te gaan.

Door de rust die haar creaties uitstralen zijn ze heel goed combineerbaar met schilderijen of andere kunstobjecten in je interieur. Bovendien zijn de bronzen werken geschikt voor buiten.

bottom of page